Onze maximale hypotheek

Afgelopen jaar hebben wij voor ons gezin een nieuwe auto gekocht en gefinancierd. Het leek ons een juiste beslissing om niet steeds met onze oude auto door te rijden.

Wij hadden ook verhuisplannen, hierop hebben bij diverse banken onze maximale hypotheek laten berekenen. Overal ontvingen wij een negatief antwoord, dit kwam door onze, in hun ogen “te dure” (auto) lening.

Nu hebben wij via bemiddeling van ‘hypotheek met leningen’ toch onze maximale hypotheek maar tevens een goedkope hypotheek kunnen krijgen, dit zelfs met de meest gunstige rente en garantie regelingen.
Nogmaals, hartelijk dank voor uw bemiddeling en expertise.

Met vriendelijk groet,
P. De Groot te Spijkenisse

Attentas verwerkt uw gegevens overeenkomstig de Wet bescherming persoonsgegevens.

Uw gegevens worden gebruikt ten behoeve van de dienstverlening waar u bij ons gebruik van maakt en in het kader van relatiebeheer.

Daarnaast geeft u door gebruik te maken van onze dienstverlening toestemming om uw gegevens door te geven aan een door ons met zorg geselecteerde partner welke actief is op het gebied van hypotheken en/of consumptief krediet.

Mocht u bezwaar hebben tegen deze gegevensverwerking dan verzoeken wij u om dit schriftelijk of per e-mail aan ons kenbaar te maken.

Attentas Financieel Adviseurs

Hypotheek met leningen

Beoordeeld door B. Reijnders te Rotterdam op 15 december 2018.
Nu hebben wij via bemiddeling van "hypotheek met leningen" een hypotheek met gunstige voorwaarden kunnen krijgen, dit tevens met een lage rente én Nationale Hypotheek Garantie.
Beoordeling: 5 sterren

www.hypotheek-met-leningen is een onderdeel van Attentas - Bij ons zijn Erkende Hypotheekadviseurs werkzaam

Attentas Financieel Adviseurs - Rigtersbleek Zandvoort 10-101 - 7521 BE Enschede