Kan ik een huis kopen zonder eigen geld?

Ja, onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk een woning aan te kopen zonder beschikbaar eigen geld.
Het bedrag welke benodigd is voor de kosten koper van uw toekomstige woning zal dan in de vorm van een financiering worden aangegaan. De rente over deze financiering is net zoals de hypotheek fiscaal aftrekbaar en valt daarom in Box 1.

Let wel op: deze financiering moet naast uw nieuwe hypotheek kunnen lopen. Het is dus sterk afhankelijk van de hoogte van de te sluiten hypotheek en het inkomen.
Maak via het onderstaande formulier een geheel vrijblijvende berekening en kijk of er mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie.

Aanvraag gratis berekening

Hypotheek

Gewenst hypotheekbedrag
Deze aanvraag heeft betrekking op een
Huidige woonsituatie
Veelgestelde vragen
Kan ik mijn lening meenemen in de hypotheek? | Kan ik mijn krediet met de hypotheek samenvoegen? | Kan ik mijn hypotheek en lening(en) samenvoegen? | Kan ik minder hypotheek krijgen omdat ik een lening heb? | Hypotheek met lening berekenen | Hypotheek oversluiten met doorlopend krediet of persoonlijke lening | Kan ik een huis kopen zonder eigen geld?

Hypotheek met leningen beoordeeld door B. de Groot te Rotterdam op 4 januari 2021.
Wij hebben door "hypotheek met leningen" een hypotheek met uitstekende voorwaarden kunnen krijgen, dit tevens met een lage rente én Nationale Hypotheek Garantie.
Beoordeling: 5 sterren

www.hypotheek-met-leningen is een onderdeel van Attentas - Bij ons zijn Erkende Hypotheekadviseurs werkzaam

Attentas Financieel Adviseurs - Rigtersbleek Zandvoort 10-101 - 7521 BE Enschede
Dienstverleningsdocument Attentas - Advieswijzer Attentas - Beloningsbeleid