Onze maximale hypotheek berekenen
Afgelopen jaar hebben wij voor ons gezin een nieuwe auto gekocht en gefinancierd. Het leek ons een juiste beslissing om niet steeds met onze oude auto door te rijden.
Wij hadden ook verhuisplannen, hierop hebben bij diverse banken onze maximale hypotheek laten berekenen. Overal ontvingen wij een negatief antwoord, dit kwam door onze, In hun ogen "te dure" (auto) lening.
Nu hebben wij via bemiddeling van ‘hypotheek met leningen’ toch onze maximale hypotheek kunnen berekenen met krediet en vervolgens een goedkope hypotheek kunnen krijgen, dit zelfs met de meest gunstige rente en garantie regelingen. Nogmaals, hartelijk dank voor uw bemiddeling en expertise.
Met vriendelijk groet,
P. De Groot te Spijkenisse

Aanvraag gratis berekening

Hypotheek

Gewenst hypotheekbedrag
Deze aanvraag heeft betrekking op een
Huidige woonsituatie
Veelgestelde vragen
Kan ik mijn lening meenemen in de hypotheek? | Kan ik mijn krediet met de hypotheek samenvoegen? | Kan ik mijn hypotheek en lening(en) samenvoegen? | Kan ik minder hypotheek krijgen omdat ik een lening heb? | Hypotheek met lening berekenen | Hypotheek oversluiten met doorlopend krediet of persoonlijke lening | Kan ik een huis kopen zonder eigen geld?

Hypotheek met leningen beoordeeld door B. de Groot te Rotterdam op 4 januari 2021.
Wij hebben door "hypotheek met leningen" een hypotheek met uitstekende voorwaarden kunnen krijgen, dit tevens met een lage rente én Nationale Hypotheek Garantie.
Beoordeling: 5 sterren

www.hypotheek-met-leningen is een onderdeel van Attentas - Bij ons zijn Erkende Hypotheekadviseurs werkzaam

Attentas Financieel Adviseurs - Rigtersbleek Zandvoort 10-101 - 7521 BE Enschede
Dienstverleningsdocument Attentas - Advieswijzer Attentas - Beloningsbeleid