Kan ik mijn hypotheek en lening(en) samenvoegen?
Ja, uw hypotheek en lening en/of doorlopend krediet is, onder voorwaarden, samen te voegen in een hypotheek mits u op dit moment een hypotheek heeft én uw woning meer waard is dan de lopende hypotheekschuld. In sommige gevallen staat uw huidige bank het niet toe om een doorlopend krediet of persoonlijke lening samen te voegen omdat deze vaak niet voor de woning zijn gebruikt (box3).
Er zijn op dit moment een selecte groep geldverstrekkers waarbij dit wel mogelijk is. In het geval van het aflossen van uw doorlopend krediet, persoonlijke lening, autofinanciering, creditcards, roodstanden etc. zal er in ieder geval een aanzienlijke besparing te behalen zijn op de te betalen rente. U krijgt immers de lage hypotheekrente van dit moment.
Het is tevens in de hypotheek is toegestaan de kredieten over een langere looptijd af te lossen dan bij een standaard doorlopend krediet of persoonlijke lening het geval is. Dit zal een maandelijkse lastenverlaging met zich meebrengen. Maak via het onderstaande formulier een geheel vrijblijvende berekening en kijk of het samenvoegen van uw lening in de hypotheek voor u interessant is of klik hier.

Aanvraag gratis berekening

Hypotheek

Gewenst hypotheekbedrag
Deze aanvraag heeft betrekking op een
Huidige woonsituatie
Veelgestelde vragen
Kan ik mijn lening meenemen in de hypotheek? | Kan ik mijn krediet met de hypotheek samenvoegen? | Kan ik mijn hypotheek en lening(en) samenvoegen? | Kan ik minder hypotheek krijgen omdat ik een lening heb? | Hypotheek met lening berekenen | Hypotheek oversluiten met doorlopend krediet of persoonlijke lening | Kan ik een huis kopen zonder eigen geld?

Hypotheek met leningen beoordeeld door Pierre, Arnhem op 26-3-2023:
Een heel fijn adviesbureau. Een goede bekwame adviseur die ook betrokken is met je situatie. Wordt netjes en duidelijk begeleid. Voorstel wordt netjes en uitgebreid vastgelegd en besproken. Vervolg stappen met medewerkster van het kantoor wordt ook goed begeleid. Enorm blij met mijn nieuwe huis en financiële situatie.
Beoordeling: 5 sterren

www.hypotheek-met-leningen is een onderdeel van Attentas - Bij ons zijn Erkende Hypotheekadviseurs werkzaam

Attentas Financieel Adviseurs - Rigtersbleek Zandvoort 10-101 - 7521 BE Enschede
Vergelijkingskaart Hypotheek - Beloningsbeleid