Hypotheek oversluiten met doorlopend krediet en/of persoonlijke lening(en)

Dankzij de hulp van Hypotheek-met-leningen.nl hebben wij dit jaar ons doorlopend krediet én de persoonlijke lening van onze auto kunnen aflossen met de overwaarde op onze woning. Onze woning is de laatste jaren een stuk meer waard geworden maar daar deden wij eigenlijk niets mee.
Wij betalen nu dezelfde lage hypotheek rente voor onze hypotheek en hebben geen kredieten meer, dit scheelt ons nu een aanzienlijk bedrag per maand. Bij onze eigen bank waren er geen mogelijkheden, bij Hypotheek-met-leningen was dit wel het geval.
Ook hebben ze ons goed advies gegeven over de mogelijkheden tot het verduurzamen van onze woning, dit heeft ook nog een aardig voordeel opgeleverd. Ze hebben alles van A tot Z geregeld tot aan de notaris, prima service!
Wij kunnen iedereen aanraden om vrijblijvend een berekening te laten maken, ons heeft het in ieder geval veel opgeleverd.

Met vriendelijke groet,

Familie Damen, Rotterdam

Aanvraag gratis berekening

Hypotheek

Gewenst hypotheekbedrag
Deze aanvraag heeft betrekking op een
Huidige woonsituatie
Veelgestelde vragen
Kan ik mijn lening meenemen in de hypotheek? | Kan ik mijn krediet met de hypotheek samenvoegen? | Kan ik mijn hypotheek en lening(en) samenvoegen? | Kan ik minder hypotheek krijgen omdat ik een lening heb? | Hypotheek met lening berekenen | Hypotheek oversluiten met doorlopend krediet of persoonlijke lening | Kan ik een huis kopen zonder eigen geld?

Hypotheek met leningen beoordeeld door Pierre, Arnhem op 26-3-2023:
Een heel fijn adviesbureau. Een goede bekwame adviseur die ook betrokken is met je situatie. Wordt netjes en duidelijk begeleid. Voorstel wordt netjes en uitgebreid vastgelegd en besproken. Vervolg stappen met medewerkster van het kantoor wordt ook goed begeleid. Enorm blij met mijn nieuwe huis en financiële situatie.
Beoordeling: 5 sterren

www.hypotheek-met-leningen is een onderdeel van Attentas - Bij ons zijn Erkende Hypotheekadviseurs werkzaam

Attentas Financieel Adviseurs - Rigtersbleek Zandvoort 10-101 - 7521 BE Enschede
Vergelijkingskaart Hypotheek - Beloningsbeleid