Kan ik minder hypotheek krijgen omdat ik een lening heb?
Ja en nee. In het geval dat u een starter bent en geen koopwoning bezit zal de lening niet in de hypotheek verwerkt kunnen worden maar zal deze door een toetsing ernaast moeten blijven lopen. U kunt hierdoor dus minder hypotheek krijgen. Er zijn echter vaak meer mogelijkheden dan u denkt.
Op het moment dat u reeds een koopwoning bezit en u verwacht dat de winst bij de verkoop groter is dan de lopende lening(en) dan kan het onder voorwaarden zo zijn dat de lening geen factor is voor minder hypotheek dan wanneer u geen lening zou hebben gehad.
Maak via het onderstaande formulier een geheel vrijblijvende berekening en kijk of het meenemen van een lening in de hypotheek voor u interessant is of klik hier.

Aanvraag gratis berekening

Hypotheek

Gewenst hypotheekbedrag
Deze aanvraag heeft betrekking op een
Huidige woonsituatie
Veelgestelde vragen
Kan ik mijn lening meenemen in de hypotheek? | Kan ik mijn krediet met de hypotheek samenvoegen? | Kan ik mijn hypotheek en lening(en) samenvoegen? | Kan ik minder hypotheek krijgen omdat ik een lening heb? | Hypotheek met lening berekenen | Hypotheek oversluiten met doorlopend krediet of persoonlijke lening | Kan ik een huis kopen zonder eigen geld?

Hypotheek met leningen beoordeeld door Pierre, Arnhem op 26-3-2023:
Een heel fijn adviesbureau. Een goede bekwame adviseur die ook betrokken is met je situatie. Wordt netjes en duidelijk begeleid. Voorstel wordt netjes en uitgebreid vastgelegd en besproken. Vervolg stappen met medewerkster van het kantoor wordt ook goed begeleid. Enorm blij met mijn nieuwe huis en financiële situatie.
Beoordeling: 5 sterren

www.hypotheek-met-leningen is een onderdeel van Attentas - Bij ons zijn Erkende Hypotheekadviseurs werkzaam

Attentas Financieel Adviseurs - Rigtersbleek Zandvoort 10-101 - 7521 BE Enschede
Vergelijkingskaart Hypotheek - Beloningsbeleid